• Auto-Rijschoolzeist

    ma-za op afspraak

  • Priscilla Ijbema

    mob:0646377562

  • Contact

Autorijlessen

Iedereen die je ziet rijden heeft het meegemaakt. Een eerste autorijles. Nu is het jouw beurt? De eerste autorijles noemen wij ook wel een intake les. Wij halen je op in Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen of natuurlijk in Zeist. Heb jij nog nooit eerder gereden en wil je beginnen met autorijles?

Dan hebben wij speciaal voor jou een leuke aanbieding! Namelijk een intakeles voor maar € 45,- De intake les duurt een uur. We maken eerst even een kort praatje om de kandidaat op zijn gemak te stellen, mocht hij wat gespannen zijn. Daarna beginnen we met het instellen van de zitpositie, vervolgens beginnen we met het uitleggen hoe je stuurt.

In het begin van de rijles wordt er naar een rustig plek gereden, de rijinstructeur neemt in het begin de pedalen nog voor zijn rekening. Je hoeft op dat moment alleen nog maar te sturen. Vindt je dat te spannend. Dan rijden we eerst naar een rustig plekje en dan wisselen we daar van plaats. Hier aangekomen wordt er een begin gemaakt in het wegrijden, sturen en doorschakelen.

Aan het einde van de intake les wordt een advies gegeven welk pakket het beste bij jou past. Het is belangrijk dat eerste rit een goede ervaring wordt zodat je er met plezier aan terug kan denken. Wij rijden met een Renault Megane een lekkere auto die qua bediening prettig is om in te rijden.

Ook kan je bij ons je theorie pakket bestellen kijk op onze site Theoriecursus

Heb je even niet gereden Opfriscursus Autorijlessen

Heb je een tijd niet meer gereden, ben je onzeker in verkeer, heb je moeite met bepaalde handelingen in het verkeer of met invoegen op de snelweg?
Doe dan een opfriscursus bij auto-rijschoolzeist zodat je weer met plezier en vertrouwen achter het stuur kunt gaat zitten. Stap voor stap bouwen we het op, we beginnen in een rustig verkeersgebied. Geven demo’s en de voor u moeilijke handelingen worden rustig uitgelegd zodat het vertrouwen terug komt.

Opfriscursussen rijles met aanhanger, caravan, paardentrailer

Hiervoor kunt u terecht bij rijschooleachterb.nl waar wij onderdeel vanuit maken. Dit kan met uw eigen combinatie, dus uw eigen auto en aanhanger/caravan/paardentrailer. Dat is vertrouwd voor u en fijn omdat u straks met uw eigen voertuig combinatie gaat rijden. In de cursus zit o.a. het stellen van spiegels, aan- en afkoppelen, recht achteruit rijden, bochtjes achteruit maken kortom alles wat u nodig heeft om de aanhanger, caravan of paardentrailer op de plaats van bestemming te krijgen. Neem eventueel uw partner mee, die van achterin mee kan kijken en zodoende ook meedoet! Ook is het mogelijk om door het verkeer te rijden, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Zonder stress zodat je het rijden spelenderwijs gaat beheersen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een volledige opleiding E achter B.

Welke autorijles pakketten kan ik uit kiezen?